A A

Kópavogur Open has begun

Kópavogur OpenToday, 13th of July, was the first day of Kópavogur Open. The sun was shining and everybody were happy. Tomorrow, Tuesday the 14th of July, we will start with the girls singles matches and then continue with the boys singles matches and boys singles consolation matches. After that we will start the boys and the girls doubles matches. The draw for the doubles matches for boys and girls will be done on Tuesday morning at 9 am.  All players are welcome.  Here below you can get the order of play for Tuesday and the draws for the Boys main draw, the girls main draw and the boys consolation:

Match Sheet for Tuesday the 14th of July

Boys Singles Main Draw

Girls Singles Main Draw

Boys Consolations 9-19

Friendly regards, Jónas and Yousef

Allir velkomnir í tennis

Vilt þú byrja að spila tennis? Við getum fundið rétta námskeiðið fyrir þig eða hóp. Skráðu þig hér og við verðum í sambandi og hjálpum þér að byrja í tennis.

Opnunartími

Opnunartíminn í vetur
  • Mánudaga – Fimmtudaga 7:30 - 23:30
  • Föstudaga 7:30 - 22:30
  • Laugardaga 8:30 - 21:30
  • Sunnudaga 9:30 -22:30
  • Sími Tennishallarinnar er 564 4030
Nýjustu Flickr myndirnar okkar